Sophia District

SOPHIA District este un ansamblu rezidential nou, format din apartamente cu 1 si 2 camere, cu regim de inaltime P+4, compus din 113 apartamente, 115 locuri de parcare, in care vor fi amenajate doua spatii comerciale, spatiu de joaca pentru copiii si spatiu verde pentru petrecerea timplui liber. Imobilele sunt amplasate in Bucium - Visani.

Structura de rezistenta este realizata din cadre si diafragme din beton armat, pereti exteriori si compartimentari din caramida Porotherm, Izolatia exterioara cu polistiren expandat de 100 mm.

Instalatia sanitara se realizeaza din pex cu distribuitor pentru fiecare calorifer. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare marca Cersanit si baterii Ferro.

Tamplaria este Salamander, de culoare gri antracit la exterior si alb la interior, cu 3 foi de sticla, 5 camere, import Germania, cu feroneria Maco.

Finisaje se remarca prin: gresie si fainata din import sau la alegere din magazine de specialitate, parchet laminat cu plinta din MDF, usi interioare si exterioare marca Bella casa.


Apartamentele se vor preda racordate la toate utilitatile: apa, canalizare, gaz si energie electrica.
Imobilele vor fi dotate cu Lift Keleemann.

Garantie este de 2 ani de zile, cu posibilitatea de extindere contra cost.
Termenul de predare este de 30 septembrie 2020 al bloului I, 30 iulie 2021 al blocului II si 20 decembrie 2021 al blocului III.
Pretul de vanzare al apartamentelor este de 850euro / mp pentru constructia aflata la rosu si la gri iar 900euro / mp la finalizare.

Preturile sunt negociabile in functie de modalitatea de plata si de avans.

Vlad Clipa

Vlad Clipa

Consultant Imobiliar
0743.17.88.88
vlad.clipa@evolve-imobiliare.ro

Contact