Rasarit de Soare Copou

Localizarea complexului este într-o zonă rezidenţială colinară, care oferă o privelişte deosebită, spre zona de case, spre pădure, oferind, viitorilor săi rezidenţi, acces facil la centru, la parcul Copou, la restaurante, clinici medicale, cafenele şi alte puncte de interes ale oraşului.


Pentru a întregi caracterul de comunitate unde toată lumea într-adevăr se cunoaşte cu toată lumea, rezidenţii complexului imobiliar Rasarit de Soare Copou vor avea în exclusivitate acces la un părculeţ aflat în lateralul blocurilor.


Proiectul a luat în considerare, încă de la etapa de design, o multitudine de aspecte de calitate a vieţii care se reflecta şi în execuţia construcţiei precum şi în calitatea materialelor folosite.
Toate apartamentele vor fi livrate în stadiu complet de finisare, cu toate băile complet utilate şi pardoselile din toate încăperile în forma finală.


Funcţionalitatea compartimentărilor interioare, suprafeţele vitrate ample, şi finisajele din gama premium, transformă acest complex într-un imobil ideal atât pentru locuinţă permanentă, cât şi pentru achiziţionarea în scop investiţional.

Evolve Imobiliare:Achizitii fericite, investitii de succes!

Contact