Rasarit de Soare

Evolve Imobiliare va propune un nou proiect rezidențial, situat in zona Pacurari, de înaltă calitate și urbanizare deosebită respectând cele mai stricte norme de constructie. Ansamblul rezidențial "Răsărit de soare" reprezintă rezultatul muncii și a experienței acumulate în cei 10 ani de activitate și a numeroaselor proiecte finalizate de catre dezvoltator.

Pentru întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, apartamentele nu sunt definite clasic cu 1, 2, 3 şi 4 camere deoarece din spaţiul ales, va rezulta apartamentul pe care îl visaţi. Inginerii nostri, cu o bogată experienţă, vă vor sta la dispoziţie şi vor oferi consultanţă necesară să luaţi decizia corectă de compartimentare. Personalizarea nu se opreşte doar la compartimentare, se pot alege finisajele interioare (gresie, faianță, parchet, uşi de interior, obiectele sanitare de la băi), instalaţiile sanitare, de incalzire şi electrice. Veţi fi consultat pe toată perioada până la finalizarea imobilului, pe care l-aţi visat pentru familia dumneavoastră.

Ansamblul rezidențial "Răsărit de soare" oferă beneficiarilor finisaje personalizate și o construcție realizată din cele mai noi și mai performante materiale de construcții. Structura de rezistență asigură protecție la cutremure de până la 8,5 grade. Pardoselile sunt placate cu vata bazaltică de 5cm, care nu permite transmisia zgomotului și transferul termic între etaje. Tâmplaria este marca Rehau cu 6 camere, oferind o protecție sporită datorită geamului triplex și prezintă două poziții suplimentare pentru deschidere: una rabatantă și una pentru microventilație, poziție în care geamul se depărtează față de tâmplarie cu 1cm, ce permite ventilația apartamentului fără pierderi masive de căldură.

Pereții exteriori sunt realizați din blocuri de zidărie YTONG A+ de 40 cm, punțile termince vor fi placate cu o grosime de 10cm clasa A+, suplimentar pereții exteriori vor fi placați cu vată bazaltică (înlocuiește polistirenul clasic și permite pereților să respire). Cu o istorie de peste 80 de ani, soluția germană performantă YTONG reprezintă primul material de construcție care reunește toate beneficiile: simplu de prelucrat și ușor precum lemnul, rezistent la foc și durabil ca o cărămidă; și cu aceleași proprietăți ecologice de neegalat precum ale silicatului de calciu, fiind de asemenea un produs mineral și reciclabil.

Oferte in ansamblu

Apartament 3 camere 70mp Pacurari - Alpha Bank

3 1 54.62 m2
Evolve Imobiliare va propune s...
Evolve Imobiliare va propune s...
73.412EUR
Giovanni Genovu

Giovanni Genovu

Consultant Imobiliar
0758.625.484
giovanni.genovu@evolve-imobiliare.ro

Contact