Newton Apartments

NEWTON este un concept de locuire demn de anul 2020. In epoca Facebook, Android si Tesla e timpul sa uitam de citirea apometrelor dusa lunar la administratie, de usile de tabla ca unica masura de siguranta pentru locuinte, de scarile de bloc insalubre, de parcatul pe trotuar si de facturile indescifrabile la utilitati, pe care le platim cu resemnare.

E timpul sa progresam. E timpul sa locuim inteligent.

Viata devine atat de usoara!

Din prima clipa a diminetii si pana seara tarziu, viata la Newton se adapteaza ritmului tau. Folosesti din plin de tehnologia anului 2017, in care smartphone-ul a devenit asistentul tau personal. Esti conectat online, ai dotari ireprosabile pentru confortul tau si te ajutam sa faci economii la o multime de cheltuieli.

Siguranta
acces pe baza de card PERSONAL

Din clipa in care ai patruns in complexul Newton, tu si familia ta sunteti in perfecta siguranta. Monitorizam permanent intregul complex, astfel incat sa fiti feriti de orice surprize neplacute.

Lasa copiii sa se joace afara si sa isi faca prieteni noi si stabili. Parcheaza bicicleta la scara blocului. Iti veghem linistea, printr-un sistem de securitate video si electronic integrat.

Economie
facturi mai mici cu 30%

Am echipat nu doar apartamentul tau, ci si intreaga cladire cu termostate si valve inteligente, senzori, becuri si prize super-economice, comenzi pentru hibernare, instalatii temice si izolatii cu eficienta superioara.

Toate sunt coordonate de sistemul de management integrat ("smart home") ca sa prevenim orice pierderi si sa platesti cat mai putin.

 

Confort
REZOLVA TOTUL CU UN SINGUR CLICK

 

Comanda produse de la minimarket, lasa administratia sa citeasca contoarele de la distanta si plateste facturile cu un singur click - prin aplicatia Newton, direct de pe mobil!

Poti seta online iluminatul, incuietorile si interfonul. Ti-am pre-instalat internetul de mare viteza, televiziunea digitala si telefonia. Iar despre finisajele excelente preferam sa iti povestim direct la showroom.

Comunitate
TRAIESTE ALATURI DE OAMENI CA TINE

Alege sa traiesti civilizat, alaturi de oameni care au acelasi stil de viata ca si tine, ai caror copii se vor imprieteni cu ai tai.

Newton este un univers intim si dinamic, in care te cunosti cu toata lumea. Fie ca va intalniti la centrul spa, pe terenul de sport, la cafenea, sau la gradinita privata, bucura-te de compania unor persoane care apreciaza viata traita inteligent, fara stres.

 

AplicatiaNEWTON

Pentru tableta si smartphone - controlul consumurilor si facturare inteligenta.

SISTEM SMART HOME:

acces digital pe baza de ID card universal in complex, parcare, cladire si apartament
interfon, incuietori si iluminare inteligente, toate cu comanda online
senzori de temperatura (termostat inteligent, super economic)
senzori geamuri (corelati cu centrala termica, previn pierderile de caldura)
senzori de fum, gaz si umiditate (alerta automata in caz de incident)
sistem anti-inundatie (senzor si valve cu inchidere automata)
sistem childproof (intrerupatoare cu voltaj mic si intrerupatoare pentru prize)
buton stare (sleep mode)

Paul Cretu

Paul Cretu

Consultant Imobiliar
0743.17.88.88
paul.cretu@evolve-imobiliare.ro

Contact