Himson

  HIMSON este un ansamblu rezidențial unic, modern și minimalist cu dotări și finisaje de excepție, pentru ca tu să te bucuri de un confort absolut, situat in cartierul Metalurgie. Apartamentele noi din cadrul HIMSON sunt inteligent proiectate, creând suprafețe ideale pentru toate activitățile familiei tale. S-a optat pentru o fațadă ventilată din bond și balcoane cu sticlă securizată, integrate într-o armonie perfectă. Tâmplaria exterioară în culoare gri antracit este din profil PVC – clasă energetică A, 7 camere, sticlă tripan low E4 season, securizată și tratată UV, pentru protecția întregii familii.
Suprafețe între 32 și 92 mp. Pentru sistemul constructiv, s-a ales soluția cadrelor de beton armat și BCA de la producători de top, atât datorită durabilității și a rezistenței în timp a acestora, cât si pentru eficientizarea cheltuielilor de întreține
HIMSON dezvoltă un stil arhitectural modernist, în care este integrată tehnologia cu noblețea materialelor de calitate. Construit pe o singură fundație în formă de H, cu un regim de înălțime 2S + P + 8E, HIMSON este cel mai mare proiect imobiliar unitar din Moldova, cu o amprentă la sol de 2.200mp și cu o suprafață totală construită de peste 32.500mp.

Patrick Feraru

Patrick Feraru

Consultant Imobiliar
0746 758 790
patrick.feraru@evolve-imobiliare.ro

Contact