Felicia Residence

Proiectul rezidențial Felicia Residence este situat lângă stația Baza 3, la 50 de metri de strada principală si vă propune spre vanzare apartamente de 1, 2 și 3 camere cu suprafețe generoase și foarte bine compartimentate. Imobilul respectă ultimele norme în construcții și este construit de o echipă profesionistă, cu o mare experiență în domeniu.

Terenul unde este amplasat complexul are o suprafață de 1.200mp iar construcțiile propriu-zise pe 600 mp. Imobilul are un regim de înălțime D+P+4E+M, cu un număr de 32 de apartamente. Structura este realizată din beton armat, pereții interiori și exteriori sunt din cărămidă porotherm de cea mai bună calitate, termosistem de 10 cm și lift de ultimă generație.

Fiecare apartament are asigurat un loc de parcare în curtea complexului.
Accesul în cadrul complexului rezidențial se va face pe baza unei cartele magnetice (telecomandă), care să permită deschiderea barielelor de securitate montate, pentru a oferi siguranta si intimitatea atât de necesare locuitorilor acestuia.

FINISAJE:
Fiecare apartament se va preda cu centrală termică proprie, gresie și faianță în baie, hol și bucătărie, parchet laminat în living și camere, uși interioare cu furnir, ușă metalică la intrare, tâmplărie termoizolantă din P.V.C. cu geam termopan, vopsele lavabile la interior și exterior, cablu TV, telefon și internet. Deoarece dezvoltatorul și constructorul acestui proiect știu ce înseamnă simțul de răspundere, se oferă o garanție a tuturor lucrărilor in momentul predării apartamentului către beneficiar.


.

Giovanni Genovu

Giovanni Genovu

Consultant Imobiliar
0758.625.484
giovanni.genovu@evolve-imobiliare.ro

Contact