Apartamentele Zorilor 2

 Zorilor este locul in care iti vei crea propriul spatiu si in care vei putea da startul tuturor activitatilor tale preferate. Tot aici vei intalni oameni cu aceleasi valori si principii ca ale tale, astfel ca, in scurt timp, ii vei numi cu usurinta prieteni. Alaturi de ei vei putea forma o comunitate puternica, iubitoare de natura, pentru care increderea, cooperarea si stilul de viata sustenabil vor deveni teluri comune.

Zorilor, situat in zona Moara de Vant, la doar 2 minute de Palatul de Justitie, reprezinta un proiect imobiliar unic in Iasi prin standardele de calitate superioare pe care si le-a propus. Apartamentele cu una, doua, trei si patru camere au dimensiuni generoase, iar finisajele si dotarile satisfac si cele mai exigente cerinte.
Proiectul rezidential va contine 3 blocuri cu un regim de inaltime S+P+5E, amanajat cu spatii verzi si locuri de parcare supraterane cat si subterane. Fiecare bloc va avea 31 de apartamente cu suprafete cuprinse intre 38.1 mp si 185.6 mp, subsolul va avea 28 de boxe cu suprafete variabile intre 3.7 mp si 6 mp si 8 locuri de parcare subterane.
Fiecare apartament este proiectat in detaliu, atentia fiind indreptata catre eficientizarea spatiului din locuinta, punand astfel in valoare fiecare colt al casei, fara a avea spatii nule. Pentru a reda o atmosfera moderna si reconfortanta, apartamentele vor dispune de finisaje atent selectionate, realizate cu materiale din game de top care apartin unor furnizori renumiti ai pietei.

Detalii tehnice:

Structura cladirilor va fi realizata din cadre de beton armat turnat monolit si inchideri din blocuri ceramice in pereti de 25 cm grosime termoizolati cu vata minerala bazaltica de 10 cm grosime.
Tamplaria exterioara va fi din PVC culoare maron cu geam termopan cu 3 randuri de sticla. In zona casei scarii se va utiliza perete cortina realizat cu profile din aluminiu si geam termopan structural.
Se vor utiliza balustrade transparente la logii si balcoane. Balcoanele si terasele, vor fi protejate cu straturi de termoizolatie si hidroizolatie.
Pe fatada vor fi montate jardiniere in zona balcoanelor, pentru a delimita suprafata destinata fiecarui apartament in parte. Acestea vor fi executate cu structura metalica cu placaj decorativ imitatie lemn.
Toate apartamentele dispun de balcoane cu exceptia celor de 1 camera din fatada posterioara.
Fiecare apartament va fi echipata cu cu centrala termica proprie, cu capacitate de 24 kW, cu functionare pe gaze naturale combustibile (in condensatie).
Incalzirea spatiilor se va realiza cu un sistem de radiatoare de joasa temperatura – pardoseala radianta.
Sistemul de incalzire in pardoseala este, de tip umed, cu placa cu nuturi avand izolatia termica din polistiren care permite asezarea serpentinelor din polietilena in mai multe variante de pas.

 

Oferte in ansamblu

Penthouse 120 mp utili + terasa - bloc nou

4 1 185 m2
Zorilor este locul in care it ...
Zorilor este locul in care it ...
263.325EUR
Patrick Feraru

Patrick Feraru

Consultant Imobiliar
0746 758 790
patrick.feraru@evolve-imobiliare.ro

Contact