Adauga oferta ta de vanzare sau de inchiriat!

 

Compania EVOLVE IMOBILIARE va propune un pachet de servicii complete, utile atat personelor fizice cat si celor juridice.

 

Consultanta in tranzactii imobiliare - echipa noastra de agenti imobiliari ofera solutii complete privind vanzarea sau inchirierea tuturor tipurilor de imobile (case, vile, apartamente, spatii comerciale, spatii de birouri, spatii industriale, terenuri). Alocam resurse adecvate pentru fiecare proprietate, in asa fel incat tranzactia sa se desfasoare cu succes.

Prezentarea tuturor proiectelor rezidentiale noi - pentru ca suntem constienti de importanta timpului potentialului client, oferim posibilitatea vizionarii tututor proiectelor rezidentiale noi, atat de apartamente, cat si de case, intr-o singura zi.

Coordonare juridica - pentru ca orice tranzactie în domeniul imobiliar (vanzare/cumparare sau inchiriere) sa fie rentabila, este absolut necesara aplicarea unor solutii juridice adecvate. De aceea, cunoscand legislatia imobiliara in vigoare, intotdeauna gandim solutii avantajoase pentru ca demersurile juridice, sa pastreze un raport optim intre timpul si costurile de realizare.

Consultanta pentru accesarea creditelor bancare - EvoCredit este un pachet complet de servicii de intermediere financiara destinat clientilor nostri, conceput cu scopul facilitarii accesului la creditare.

Asistenta in relatia cu biroul notarial - ne ocupam atat de pregatirea si programarea semnarii contractului la notar, cat si de asistarea clientului (cumparator/ vanzator) in fata notarului in momentul semnarii contractului de vanzare in forma autentica.

Administrarea imobilelor
- avem expertiza necesara pentru a administra apartamente, case/vile, cladiri de birouri, centre comerciale, cladiri rezidentiale, depozite si parcuri industriale. Serviciile noastre se adreseaza in primul rand proprietarilor, investitorilor si chiriasilor care vor sa se bucure de timp si spatiu, fara sa mai aiba grija facturilor si a evenimentelor neprevazute.

Analiza si consultanta in afaceri - oferim studii de piata in domeniul imobiliar pe zonele de interes, studii de rentabilitate si planuri de afaceri pentru clientii care doresc sa investeasca in acest domeniu.

Evaluari imobiliare - credem ca o investitie profitabila este rezultatul unei cercetari valide a pietei imobiliare prezente dar si viitoare. Detinem un portofoliu bogat de oferte si dam dovada de expertiza necesara in estimarea corecta a valorii de piata a proprietatilor imobiliare. Astfel, specialistii nostri devin un real folos atat pesoanelor juridice care doresc sa investeasca in imobile cu potential deosebit pentru o dezvoltare ulterioara, cat si persoanelor fizice care sunt interesate de achizitionarea unor imobile cu o evolutie ulterioara pozitiva din punct de vedere a evolutiei pietei imobiliare.

Vanzari de ansambluri rezidentiale in exclusivitate
- echipa noastra specializata in promovarea si vanzarea de imobile noi, aflate atat in stadiu de proiect, cat si in curs de finalizare, vine in întâmpinarea dezvoltatorilor imobiliari cu solutii complete pentru eficientizarea si diminuarea timpului unei tranzactii. Fiecare proiect beneficiaza de o echipa completa, menita sa faciliteze toate stadiile unei dezvoltari imobiliare de succes.

 

1. Informatii personale

2. Informatii oferta

3. Detalii oferta

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.